BİZİ MERAK EDENLERE

1 of 6

DOAR MAKİNA

Doar Makina olarak bünyemizde Lazer Kesimin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için ekibimizle İzmir'de bulunan fabrikamızda hergün daha çok büyüyerek hizmet vermekteyiz.

Uzman kadromuz, müşterilerimizle daima çözüm odaklı çalışarak sizlere profesyonel hizmet sunmaktadır..

Fabrikamızda Lazer Kesim Makinaları, Abkant Büküm Makinası, Kaynak , Montaj hizmeti, Teknik Servis, Fırın Boyama, Bilgisayar Çizim - Tasarım Ekipleri, Lojistik, Pazarlama, Malzeme Tedarikçileri ile birlikte A'dan Z'ye Metal işlemede her soruna kendi içimizde çözüm bulabilen kadroya sahip durumdayız.

Hafif sanayiden, seri üretimli fabrikalara kadar hemen her alanda faaliyet göstermekteyiz.

İster adetli , ister fason olarak üretimimiz 7/24 Menderes Kısıkköy Sanayi içerisinde uzun yıllardır devam etmektedir.

İşimizdeki Titizlik, Doğru Çalışma Azmi bizi hergün daha çok ileriye götürmekte, Mimari Alanda Faaliyetlerimiz ve Çalışmalarımız oldukça büyük ses getirmiştir.

Metal Tasarım Dekor Ürünleri Günümüzde artık heralanda kullanılmakta ve oldukça talep oluşturmakta. Kullanılan uzun ömürlü kaliteli malzemeler sayesinde mimarların gözbebeğinde ışıldayan bir yıldız ve bizde otomotivden , mobilya , özel kolleksiyonlardan, sanat eserlerine kadar kusursuz sizlere sunmaktayız ve bundan büyük gurur duyuyoruz...

METAL TASARIM VE SANATININ TEK İSMİ OLMA YOLUNDA DOAR MAKİNA OLARAK EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ...

DOAR MAKİNA

ABKANT PRESLEME

  • Abkant presler, birçok farklı metal tipinde çeşitli bükümler yapabilir . Bir bükme işlemi kurarken, metal tipinin büküldüğünü, kalıbı, zımbayı ve bükme kuvvetini dikkate almak önemlidir.

DOAR MAKİNA

LAZER KESİM

  • Demir, alüminyum gibi metal malzemeleri şekil vermek için kullanılan sanayi tipi makinadır. lazer optiği CNC yardımı ile de odaklandığı noktada lazer ışını sayesinde malzemeyi hassas bir şekilde yakarak kaliteli bir yüzey elde eder

DOAR MAKİNA

TEKNİK ÇİZİM VE TASARIM

  • Gelişen Teknoloji ve yenilikçi alt yapımızla müşterilerimize hızlı, etkili çözümler sunabilmek için tasarım ekimizle kendimizi durmadan yenileyip doğru işler için CNC makineleri ile uyumlu 3 boyutlu çizim ve tasarım programlarını kullanıyoruz.Özel tasarım yada düzeltme işlemlerini bilgisayarda hızlıca çözüme ulaştırıp CNC makinalarımıza kesim için ürünleri doğru ve hızlı şekilde yollamaktayız.

DOAR MAKİNA

PLAZMA OKSİJENLİ KESİM

  • Cnc oksijen kesim şekli en yaygın kullanılan kesim işlemidir.Metal malzeme yanıcı birgazın oksijen ile yakılmasıyla elde edilen yüksek ısı ile tutuşma sıcaklığına kadar ısıtıldıktan sonra, ısıtılmış bölge saf oksijen gaz jeti ile kesilir.Lazer kesim kadar hassas olmayan ancak daha büyük ölçülerde sac işlemenize olanak tanıyan ve lazer kesime göre daha ekonomik bir kesme sistemidir.
  • CNC OXY Kesim ise lazer kesime yakın olacak şekilde 300 mm’e kadar CNC kesim imkanını sunan tek kesme sistemidir yani çeliğin ısıtılarak kesilmesidir.Kesim yapılacak malzemenin yanıcı ve yakıcı gazlar kullanılarak kesilmesi işlemidir. Yakıcı gaz olarak oksijen yanıcı gaz olarak ise asetilen ve propan kullanılmaktadır.

DOAR MAKİNA

GALVENİZ

  • Galvanizli saclar, Tüm ıslak ve nemli zeminlere monte edilen ve alternatifi olmayan bir sac türüdür. Çünkü yapısında galvanizleme, tüm olumsuzluklarla başa çıkabilen ve bu olumsuzlukların yarattığı basıncı levha yüzeyinde kaldırabilen bir sac levha sistemidir.Ürünlerin dayanıklılığını artırır. Demir için en zararlı faktörler nem ve nemli topraktır galvanizli sacın özelliği sayesinde, ürünlerin ve sacın direnci, işlevini tam olarak yerine getirebilir. Daha Uzun Kullanım İmkanı Sunar ürünlerin ömrünü uzatır. Daha önce de belirtildiği gibi, galvanizli sacın kullanıldığı yerler nem gibi olumsuz etkilere maruz kalan yüksek riskli ortamlardır. Galvaniz sac, tüm bu olumsuzluklara ve kötü koşullara dayanabilen tek malzemedir.

DOAR MAKİNA

SİYAH SAC

  • Siyah saclar döküm yöntemiyle imal edilen, dikdörtgen kesitli yarı mamülün üretim için gerekli olan standartlarla belirlenmiş bir sıcaklığa kadar ısıtılması ve haddeleme yöntemiyle elde edilen yassı çelik ürünlerdir.

  • Soğutma sırasında biraz büzüldüğü için normal saclara göre şeklini kontrol etmek biraz daha zordur.
  • Kurucu

    Baki, Doar Makina Şirket Kurucusu

  • Teknik Çizim

    Alper , Doar Makinada Teknik Çizim Sorumlusu

  • Ön Muhasebe

    Derya, Ön Muhasebe Sorumlusu

  • Abkant

    Oğuz, Abkant Sorumlusu

  • Lazer Operatörü

    Özkan, Lazer Kesim Operatörü Sorumlusu

  • Lazer Operatörü

    Can, Lazer Kesim Operatörü Sorumlusu

  • Nakliyat